Megtudtuk milyenek a számlázási szokások

Kuik Dorottya
Kuik Dorottya
Nyíregyháza – Kuik Dorottya azt mondja, a legtöbb helyen adnak nyugtát, de előfordult már, hogy nem kapott, többnyire olyan helyeken, ahol a termék nem bizonyult tartósnak.

Sztergár Albin azt mondja, ha autószervizben jár, mindig kap számlát. – Van úgy, hogy kérek számlát, de néha nem, ez leginkább attól függ, mit vásárolok – tette hozzá.

Sztergár Albin

– Nem találkoztam olyan helyzettel, hogy ne kaptam volna – árulta el lapunknak Illés Ibolya, aki szerint hasznos, hogy bevezetik az online pénztárgépeket, ezzel is fehérítve a „feketegazdaságot”.

Illés Ibolya

 

– Ha ruhát vásárolok, mindig kérek, hiszen ezzel tudom csak kicseréltetni a megvásárolt terméket – jegyezte meg Ferencsák Gréta.

Ferencsák Gréta

A nyíregyházi Czimer Rudolf hasznosnak véli az online pénztárgépek bevezetését, bár ő nem szokott nagy figyelmet fordítani arra, hogy kap-e számlát.

Czimer Rudolf

– Nem volt még rá példa, hogy ne kaptam volna, ellenkező esetben biztosan reklamálnék az eladónál, mivel a termék meghibásodása esetén nem tudnék javítást vagy cserét kérni – mondta a megyeszékhelyen elő Budai Patrik.

Budai Patrik

KM
hirdetés