Megújult a nyíregyházi Praktiker

Akt.:
Megújult a nyíregyházi Praktiker
Letisztult belső tér, modern kialakítás: első alkalommal ment át nagyobb felújításon a Praktiker nyíregyházi áruháza 1999-es megnyitása óta. A Praktiker a megújítással a vásárlói élmény növelését tűzte ki célul. Mindemellett a megfelelő választék egy kifejezetten rendezett, igényes áruházi megjelenéssel párosul.

Az elmúlt 19 év alatt az áruház a környékbeliek egyik legfontosabb barkácsáruháza lett, ahol mintegy 5500 négyzetméter eladótéren várják a vásárlókat.

– A nyitás óta nem volt még felújítás, ezért döntöttünk a teljes megújítás mellett, aminek köszönhetően a nyíregyházi Praktiker a vásárlói igényeknek és elvárásoknak maximálisan megfelel – mondta Cseh László. A Praktiker értékesítési vezetője hozzátette: – A nagy volumenű átalakításnak köszönhetően komplett osztályok cserélődtek meg, az osztályok logikusabb összekapcsolódással álltak fel újra. A nyíregyházi Praktikerben egy belső úgynevezett „dekorációs, lakberendezés részleget” is kialakítottunk, ahol egy helyen található a bútor, lámpa, dekor és festék osztály.

A nyíregyházi barkácsáruház új belső tere a közelmúltban megújult esztergomi, zalaegerszegi, és kaposvári Praktikerre hasonlít szellős, jól áttekinthető, letisztult elrendezésével. További fontos változás, hogy a teljes kasszarendszer cserének, illetve a webshop információs pultjának megújulásával gyorsabbá vált a kiszolgálás. A felújítások eredményeként az áruházban a dolgozók munkakörnyezete is teljesen megújult.

Teljesen megújult a lámpaosztály, a dekorosztály, a szerszámosztály és a bútorosztály, a szaniter, a kerti rész, a dekor terület, és a hidegcsarnok is. A szortiment cserével, új termékek rendelésével és az új arculat bevezetésével a vásárlói élmény fokozása volt a célunk – hangsúlyozta Mokánszki Gábor. A nyíregyházi Praktiker áruházvezetője kiemelte: – Azon dolgozunk, hogy a vevő az áruházba lépés pillanatától kezdődően egy barátságosabb, élményekben gazdagabb környezetben vehesse meg termékeinket a megfelelően képzett és pozitív attitűdöt képviselő áruházi személyzet maximális segítségével.

A tapasztalatok szerint a Praktiker vásárlói igénylik a személyre szabott ajánlatokat és kiszolgálást. A nyíregyházi barkácsáruházban a nagy tételben vásárló vállalkozásokat, közintézményeket és magánszemélyeket külön értékesítő segíti. A professzionális tanácsadó az igények felmérésétől az áruk házhoz szállításáig nyomon követi a megrendeléseket és segít a nagyvásárlóknak. Ezt a személyes kapcsolatot jelentősen erősíti még az egyedi árképzés és a megrendelő igényeihez maximálisan igazodó szállítási ütemezés.

A nyíregyházi a negyedik áruház, amit átalakítottunk. Az új dizájn nagyon modern, a legutolsó trendeket hoztuk be, az áruházban kiváló minőségű vinyl ipari padlót fektettünk le, amely Nyugat-Európában már széles körben elterjedt – mondta el Boncz Péter. A Praktiker szezonális és kihelyezésekért felelős értékesítési osztályvezetője hangsúlyozta: – Egyértelmű vevői igény fogalmazódik meg a bemutató jellegű árukihelyezés iránt, amelyek bátorítják az áruházainkba betérőket arra, hogy belekezdjenek odahaza a felújítási, építési munkálatokba, illetve a vásárlásba. Az egységes áruprezentáció megkönnyíti a vásárlóink dolgát.

A Praktiker tapasztalatai szerint a vevők amellett, hogy szeretnek könnyen, jól és biztosan tájékozódni a barkácsáruházban, egyre nagyobb igény mutatkozik körükben a nézelődésre és a kellemes időtöltésre. A megújult nyíregyházi barkácsáruházban az ötletektől a megoldásokig számos termék elérhető, akár házhoz is szállítható. A Praktiker inspirációt ad az otthonszépítéshez, a dekorációhoz, a lakberendezéshez és a kertészkedéshez is.

www.praktiker.hu

– PR cikk –
hirdetés