Megvalósítható a Bencs Terv!

Ahogy ígértük, közöljük Diczkó Józsefnek, a Bencs Terv egyik készítőjének válaszát Molnár Levente levelére.  Bencs Terv. Molnár Levente levele. [.pdf – 48KB]

„Néhány évvel ezelőtt, amikor elkezdtük az Ipari Park fejlesztését, politikusok és nem politikusok röhögtek rajtunk: „Mit akarnak ezek a szerencsétlenek? Méghogy Ipari Park Nyíregyházán! Csak a felesleges energiát öljük bele.” Ilyen légkörben nem volt egyszerű elkezdeni, de azért sokan támogattak minket. Ma ez az egyik leghíresebb Park Magyarországon. Ja, és a röhögők egy része, minden egyes gyáravató alkalmával az első sorban szeret ülni, és sütkérezni a diadalban.

Vagy az Állatpark. Amikor Gajdos Laci átvette és ismertette mit szeretne, sokan Nagykállóba vitették volna el. Ma Magyarország legszebb és legjobb Állatkertje a Nyíregyházi Állatpark, évi 350 ezer látogatóval.

Hál’ istennek, hogy vannak ilyen fanatikus emberek Nyíregyházán (magamat is ideértem), akik hisznek álmaikban, és mindent megtesznek azért, hogy meg is valósuljanak.

Mivel a Bencs Terv egyik készítője vagyok, nem adtam volna a nevemet hozzá, ha nem tudom – és a munkák során nem látjuk és kalkuláljuk –, hogy a Terv projektjeinek a 75%-a megvalósítható, pénzügyileg finanszírozható. A Tervet azonban nem csak a készítők fogják megvalósítani, hanem a nyíregyháziak. És ha nem hisznek benne, akkor tényleg nem valósul meg.”

– Zajácz D. Zoltán –
hirdetés