Megvannak az ugornyai támadók! – „Nem kívánom senkinek az elmúlt napokat…”

Akt.:
Megvannak az ugornyai támadók! – „Nem kívánom senkinek az elmúlt napokat…”
© Fotó: police.hu
Gergelyiugornya – A nyomozás során a gyanúsítottak köre még bővülhet.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 24-én elfogtak két tiszaadonyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a 2018. július 22-én elkövetett gergelyiugornyai Tisza-parti üdülőövezetben történt bántalmazással. A nyomozás adatai szerint a férfiak a hajnali órákban szóváltásba keveredtek egy négyfős társaság tagjaival, ami tettlegességig fajult. A gyanúsítottak végül a társaság segítségére siető két nyírmadai férfit is bántalmazták, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrök a 18 éves B. Norbertet és a 27 éves B. Zsolt Krisztiánt a rendőrkapitányságon súlyos testi sértés és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozás során a gyanúsítottak köre még bővülhet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


A súlyosan bántalmazott srác édesanyja a következőket írta a Facebookon:

Kedves Ismerőseim!

Az elmúlt napokban, kik nyomon követtétek életünket, szeretném leírni Nektek, hogyan alakultak napjaink.

Dani, túl van a műtétjén, bízunk benne, gyógyulás útjára tér, persze, még a fogpótlás, fül problémák hátra vannak.

A bántalmazók már megvannak, és ezért köszönet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozóinak. Jönnek a bírósági tárgyalások, ami elkerülhetetlen.

Köszönöm, a rengeteg kedves szót, mit kaptam, én és a fiaim is. A segítséget, információkat, melyek előbbre vitték az ügyet.

Nem volt célom senkit bántani, szavaimmal, csak tényeket mondtam mindenkinek.

Édesanya vagyok, ki aggódik, szereti gyermekeit. Nem kívánom senkinek az elmúlt napokat.

Szeretném, ha mindenki jobban figyelne embertársaira és éljünk úgy, hogy az Édesanyák, egy hétvégi bulizás előtt, ne rettegve engedjék el gyermeküket. Legyünk pozitívak, és reméljük… szeretet és béke lesz a földön.


A Tények információi szerint a megtámadott fiatalok, akiket Daniék megvédtek, nem sérültek komolyabban:


collage-ohne-titel-99
Gergelyiugornya - Danira műtét vár, s később a kitört fogait is rendbe kell hozatni. Egy négyfős társaság tagjaiba kötött bele egy körülbelül 10-15 tagú csoport július 22-én, vasárnap hajnal 4 óra körül Gergelyiugornyán, a Tisza-parti üdülőövezetben. Segítségükre sietett két nyírmadai férfi, akik...

Illusztráció
Gergelyiugornya - A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint egy négyfős társaság tagjaiba kötött bele egy körülbelül 10-15 fős társaság 2018. július 22-én hajnal ...
hirdetés