Megverték és elvették a borát a tiborszállási férfinak

Megverték és elvették a borát a tiborszállási férfinak
© Fotók: police.hu
Tiborszállás – A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Zoltán 18 éves nagyecsedi lakos és J. Gergő 23 éves mérki lakos ellen.

A lezárt nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2017. november 27-én 21 óra körül Tiborszálláson összetalálkoztak egy 58 éves helyi férfival, akit rövid szóváltást követően bántalmaztak. A gyanúsítottak a helyszínről való távozásuk előtt eltulajdonították a sértett borát, ami a bántalmazás során a kerékpárjáról az úttestre esett.

A nagyecsedi rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tetteseket néhány órán belül Tiborszállás belterületén elfogták, és előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozók a két férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amit az ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt, de a nyomozás teljes időtartama alatt nem tartott fenn.

A rendőrség a büntetőeljárást befejezte és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte a Mátészalkai Járási Ügyészség részére.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés