liptai Claudia nyíregyházán

2019.10.08. 08:34

Élmény és siker

Liptai Claudiát és családját lenyűgözte az állatpark, és egy ezüst­érmet is hazavittek.

„A nyíregyházi állatkert nem véletlenül lett az elmúlt években Európában a legjobb. Csodás környezet, szerető gondozók és láthatóan kiegyensúlyozott állatok. Köszönjük az élményt és a túravezetést Zsuzsinak, aki még gibbonul és fehér tigrisül is megtanított minket” – írta Face­book-oldalán Liptai Claudia, aki a családjával Nyíregyházán töltötte a hétvégét, és természetesen a SóstóZoo-t sem hagyhatták ki.

A népszerű műsorvezető következő bejegyzéséből az is kiderült, hogy miért látogattak el hozzánk. A művésznő lánya, Gesztesi Panka is aerobikozik, s csapatukkal részt vettek a Continental Arénában hétvégén rendezett országos megmérettetésen.

„Véget ért a nyíregyházi kirándulásunk. Az én szuper kisnagylányom és csapata egy gyönyörűen csillogó ezüstéremmel végzett a magyar bajnokság 3. fordulójában. Kitartás, barátság és küzdelem. Ezek nélkül biztos nincs siker. Gratulálok Panyó! És persze az összes versenyzőnek és edzőnek is!” – írta a közösségi oldalán Liptai Claudia.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában