Nyíregyháza hírei

2014.05.21. 11:53

Fidesz-sajtótájékoztató | aszegyenfal.com: weboldal a szocialisták aknamunkájáról

Nyíregyháza - Szerda délelőtt mutatta be Magera Tibor, a Fidelitas országos alelnöke a szervezet által készített szegyenfal.com weboldalt, amely szerinte a szocialisták brüsszeli aknamunkáját részletezi kronológiai sorrendben.

Nyíregyháza - Szerda délelőtt mutatta be Magera Tibor, a Fidelitas országos alelnöke a szervezet által készített szegyenfal.com weboldalt, amely szerinte a szocialisták brüsszeli aknamunkáját részletezi kronológiai sorrendben. – A vasárnapi választások előtt még van néhány napja a magyar szavazóknak arra, hogy megtudják, eddig kik és hogyan képviselték őket Brüsszelben. Az EP-listavezetőjükről, Szanyi Tiborról csak annyit: a belpolitikai acsarkodáson kívül sok mindent nem látunk tőle, nem tudom elképzelni, hogyan tudná a magyar érdekeket képviselni az Európai Parlamentben.

Programot nem hallani tőle, folyamatosan csak szapulja a rivális pártok képviselőit – mondta Magera Tibor, aki az aszegyenfal.com oldalhoz visszatérve elmondta: a fiatalabb generációnak is tisztában kell lennie azzal, hogy az ország számára mennyi káros dolgot tettek (példaként említette a Tavares-jelentést) a szocialisták az elmúlt években Brüsszelben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!