Melléképület gyulladt ki Nyírbogáton – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. június 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Fél hektáros területen az aljnövényzet gyulladt meg vasárnap délelőtt Nyírmihálydi külterületén. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Nyírtelken, száz négyzetméteres területen kapott lángra a száraz fű vasárnap délután a Felsősóskút tanyán. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Nagyméretű fa dőlt az útra vasárnap délután a 4917-es úton, a 25-ös kilométernél, Terem közelében. A nyírbátori hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy tizenöt négyzetméteres, faszerkezetű melléképület vasárnap délután Nyírbogáton, a Jókai utcában. A tűzesetnél egy ember súlyos égési sérüléseket szenvedett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét végzett, a tűz keletkezési okát és körülményeit vizsgálják.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés