Melléképület lángolt Nyíregyházán, a Csemete utcában – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Melléképület lángolt Nyíregyházán, a Csemete utcában – Megyei katasztrófavédelmi hírek
© Illusztráció: Czeglédi Zsolt
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2017. június 17-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Kigyulladt egy üresen álló melléképület tetőszerkezete szombat hajnalban Nyíregyházán, a Csemete utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Nagy mennyiségű csapadékvíz eltávolításához kérték szombat reggel az ibrányi önkormányzati tűzoltók segítségét a város Krúdy Gyula utcájában, ahol a lakóház pincéjében berendezési tárgyakat veszélyeztetett a víz. A tűzoltók motoros szivattyú segítségével szüntették meg a kialakult helyzetet.

Melléképületre dőlt egy lakóház udvarán egy diófa szombat délelőtt Ramocsaházán, a József Attila utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók szabadították ki az épületet a fa fogságából. Nyíregyházán, a Korányi Frigyes utcában egy nagyméretű nyárfa lehasadt ágai veszélyeztették a forgalmat, míg Ibrányban, az Alkotmány utcában egy lakóház tetőszerkezetére dőlt egy fa, de Jánkmajtison, az Arany János utcában is a fehérgyarmati hivatásos tűzoltóknak adott feladatot az úttestre borult fa eltávolítása. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés