Melléképület lángolt Nyírtelken – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. október 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délelőtt a 38-as számú főúton Rakamaz és Tokaj között. Az ütközés következtében az egyik jármű a szalagkorlátra esett. A balesetben hárman súlyos sérüléseket szenvedtek. Egyiküket a nyíregyházi és a szerencsi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsok közül. A járműveket áramtalanították, a mentőhelikopter leszállásához a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Teljes terjedelmében égett egy lakóházzal egybeépített melléképület csütörtök délelőtt Nyírtelken, a Görögszállás tanyán. A tűz a lakóház tetőszerkezetére is átterjedt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A lakóház konyhájából egy 11,5 kilogrammos PB gázpalackot is idejében kihoztak, amely hő hatásának nem volt kitéve. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Baleset a 38-as főúton Rakamaz és Tokaj között: frontális karambolhoz hívtak mentőhelikoptert

Rakamaz, Tokaj – Közúti közlekedési baleset történt 2016. október 13-án 10 óra 15 perc körül a 38-as számú főút 10. kilométerszelvényében Rakamaz és Tokaj között. A rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi eddig tisztázatlan okból eredően összeütközött. A baleset következtében hárman megsérültek.
hirdetés