Melléképület lángolt Újfehértón – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2019. január 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Melléképület égett egy családi ház kertjében Újfehértón a Mókus utcában csütörtökön. A nyíregyházi hivatásos és az újfehértói önkormányzati tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat.

Nyíregyházán és Porcsalmán is a kéményben lerakódott korom égett csütörtökön. A nyíregyházi és a mátészalkai hivatásos, valamint a csengeri önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó részeket. Személyi sérülés nem történt.

Porcsalmánál egy személygépkocsi égett teljes terjedelmében csütörtök délelőtt. A csengeri önkormányzati és a tyukodi önkéntes tűzoltók avatkoztak be a tűzesetnél, akik egy vízsugárral oltották el a tüzet, teljes útzár mellett.

Nyíregyházán a Sóstói úton egy buszmegállóban, egy fa ága lehasadt, amely veszélyt jelentett a járókelőkre. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók távolították el a faágat motoros láncfűrész segítségével. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Porcsalma - Teljes terjedelmében égett egy gépkocsi csütörtök késő délelőtt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a 49-es főút Porcsalma és Ököritófülpös közötti szakaszán. A tűzhöz a csengeri önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszah...
hirdetés