Mély víz, csak úszóknak!

Mély víz, csak úszóknak!
Munka után édes a pihenés. Ha már Szalay Balázs és Bunkoczi László Európa legnagyobb gyógyfürdőjének városában, Hajdúszoboszlón járt (itt rajtolt el pénteken a tereprali országos bajnokság, amely szombaton és vasárnap is zajlik a környéken), akkor természetesen nem hagyhatta ki, hogy ne mártózzon meg a gyógyvízben.

Igaz, a külső medencék közül ilyenkor még csak a két gyógyvizes működik, de az éppen jó arra, hogy kormánytekergetéstől fáradt izmokat ellazítsa az ember.

Persze, Szalayék, ha már ott voltak, nem állták meg egy kis mókázás nélkül, bementek a leengedett medencékbe is, hogy néhány percig élvezzék a tavaszi napsugarakat, meg persze, hogy poénból „ússzanak” egy kicsit versenyzőruhástól, víz nélkül.

Ezután persze belementek a gyógyvízbe is, először csak a versenyzőruhát térdig felhúzva, óvatos duhajként (a fürdőző vendégek körében általános tetszést és derültséget okozva), azután meg persze fürdésre alkalmas felszerelésben is.

 

Szalay Balázs: „Kábé harmincöt éve voltam itt utoljára nyaralás okán és emlékszem, hogy nagyon jól éreztem magam, nagyon tetszett a fürdő. Természetes volt, hogy most is kipróbálom, főleg, hogy most még jobb!”

Bunkoczi László: „Anyukám négyhavonta eljön ide Hajdúszoboszlóra, ideje volt, hogy én is eljöjjek, megnézni, hol lógatja a lábát. És most, hogy megnéztem, megértem anyut.”

 

„Csak a jókedv, csak az ne fogyjon el” – tartja a klasszikus, s jókedvből, viccelődésből az Opel Dakar Teamnél nincs hiány. Persze, ez csak addig tart, amíg el nem rajtolnak, mert a versenyzésben nem ismernek tréfát.

Az Opel Dakar Team párosa a pénteki szuperspeciálison harmadikként végzett (ez még csak afféle bemelegítés volt), és a szombati első három kör után is ebben a pozícióban száguldott, mert két defekt nehezítette a dolgát.

 
hirdetés