Menekülés, káosz, fél tucat törött autó – Többszörös karambol Nyíregyházán cserbenhagyással

Akt.:
Menekülés, káosz, fél tucat törött autó – Többszörös karambol Nyíregyházán cserbenhagyással
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Az elsődleges adatok szerint fél tucatnyi törött autó maradt az északi városrészben egy többszörös karambol nyomán péntek délután. Feltehetően a vezető alkoholt fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült.

Egy Opel hajtott neki a Krúdy Gyula utcán egy Fordnak, és ezt az ütközést látták páran, elsőként. A helyszínről megállás nélkül menekülő autó a padkának is nekiment így defektes kerékkel menekült tovább. A Ferenc körúti belső parkolóig úgy tudni még további három-négy autónak hajtott neki. A járművezetőt elfogták, a rendőrség vizsgálja a körülményeket. Azt, hogy volt-e személyi sérülés, az okozó nem is tudhatta, szerencsére nem került kórházba senki.

“Nyíregyházán, a Ferenc körút irányából a Krúdy Gyula köz irányába közlekedett egy Opel típusú személygépkocsival egy 39 éves férfi 2018. november 16-án 14 óra 30 perc körül. A járművezető haladása során két parkoló autónak és egy szabályoson közlekedő gépkocsi hátsó lökhárítójának ütközött, majd a tőle elvárható a segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül elfogták a gépkocsi sofőrjét, és – tekintettel arra, hogy felmerült a gyanú, hogy szeszes italt fogyasztott – vérmintavétel céljából előállították. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja” – tájékoztatott az esetről a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.
hirdetés