Mennyire is fontos az egészséges táplálkozás?

Komáromi Réka
Komáromi Réka
Nyíregyháza – A megyeszékhelyen élő Komáromi Réka számára fontos, hogy mit eszik, viszont a kollégiumban, ahol lakik, nem mindig egyszerű odafigyelni az étkezésre.

Szabó Dóra úgy véli, fontos, hogy mit eszünk és milyen anyagokat juttatunk a szervezetünkbe. – Megpróbálok egészségesen élni, és ha tehetem, hetente ötször elmegyek futni, ezzel is odafigyelve az egészségemre – tette hozzá a fiatal lány.

Szabó Dóra

Bár Bakos Boldizsár tudja, hogy mekkora szerepe van az egészséges táplálkozásnak és a tudatos étkezésnek, ő személy szerint mégsem fordít erre nagy figyelmet.

Bakos Boldizsár

– Vegetáriánus vagyok, így rendkívül fontos, hogy mit eszek, de az is lényeges, hogy az étren­dem változatos legyen, amióta pedig nem fogyasztok húst, sokkal jobban érzem magam – árulta el lapunknak Szilágyi Patrik.

Szilágyi Patrik

Papp Dávid azt mondja, hogy egészségesen étkezik-e vagy sem, azt leginkább a hangulata határozza meg. – Vannak hónapok, amikor kifejezetten odafigyelek a táplálkozásomra, de megesik, hogy engedek a chips és csoki csábításának – jegyezte meg.

Papp Dávid

– Sokat számít, hogy mit eszek, mert nem szeretném mérgezni a szervezetemet. Ha időm engedi, sportolok is az egészséges életmód jegyében – mondta a nyíregyházi Csorbán Judit.

Csorbán Judit

KM
hirdetés