Menő ügyvédből lett prosti az anyja tanácsára – Cseppet sem bánta meg a lány (18+)

Akt.:
Claudia de Marchi
Claudia de Marchi
A most 34 éves Claudia de Marchi egykor jól menő ügyvéd volt, ám aztán fogta magát, otthagyta az állását, és Brazíliavárosba költözött, hogy óránkénti 54 ezer forintért szexuális szolgáltatásokat nyújtson a férfiaknak. Úgy gondolja, ezzel felszabadította a testét.

– És nagyon szeretem is a szexet. Nem ez lenne a szakmám, ha nem szeretném. Így valami olyanból csinálok pénzt, amit szeretek is. A házasságomban és a kapcsolataimban is mindig a szex volt a legkülönlegesebb, szóval úgy döntöttem, hogy hagyom a tortát és csak a cseresznyét veszem le a tetejéről – mondta a lány.

És hogy szégyelli-e a dolgot a családja előtt? Cseppet sem. Már csak azért sem, mert pont az édesanyja ajánlotta a lányának a váltást, miután látott egy luxusescortokról szóló műsort.

Az ügyvéd lány tehát belevágott a dologba, de szerinte ő nem prostituált attól, hogy esténként 235 ezer forintot keres, mert nem tesz meg mindent a szexért. Maga választja ki, kivel fekszik le – kizárólag tanult, jó helyesírású, hasonló politikai nézetekkel rendelkező férfiakkal bújik ágyba, és velük is csak a második találkozón.

Forrás: borsonline.hu


Videó: 530 ezer forint egy este – Ilyen a buli a világ egyik legexkluzívabb szexklubjában (18+)

USA – A Los Angeles-i Snctm nevű klubba nem egyszerű belépni: vett már rész itt partin Gwyneth Paltrow és párja is, egy este 530 ezer forintba kerül. De hogy mi kerül ennyibe? A New York Post újságírónője részt vehetett egy ilyen esten, és leesett az álla. Maszkok, fétisek, 20 a férfiak kegyeit leső modell és prostituált. Exkluzív betekintő egy zárt szexklub életébe.

Címkék: , ,hirdetés