Mentőautónak koccant az ittas sofőr – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Mentőautónak koccant az ittas sofőr – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. július 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

Betegellátás miatt az út szélén megkülönböztető fényjelzéssel álló mentőautónak koccant egy személygépkocsi Újfehértó belterületén 2015. július 23-án 20 óra 54 perckor. Személyi sérülés nem történt. A személygépkocsi vezetőjénél alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért a 46 éves újfehértói férfit a rendőrök vérvételre állították elő, vezetői engedélyét elvették. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytatja az eljárást.

Eltűnés miatt körözött gyereket igazoltattak a Nyírbátori Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2015. július 23-án Nyírmihálydiban. Meghallgatását követően a 13 éves lányt visszavitték a gyermekvédelmi központba, ahonnan már nem először szökött meg.

A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség motorkerékpáros szolgálatot ellátó rendőrei 2015. július 23-án Tiszabecsen igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 30 éves magyar állampolgárságú férfit. A jármű csomagterének átvizsgálásakor 674 doboz cigarettát találtak, ezért a gépkocsivezetőt előállították, és a több mint hatszázezer forint értékű dohányáruval együtt átadták az eljárás folytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés