Sport

2015.02.07. 18:49

Hét meccset nyertek, de csak hat számított

Nyírbátor - A Kiskunfélegyháza elleni győzelemmel nagyot lépett a bentmaradás felé az extraligás nyírbátori férfi pingpongcsapat.

Nyírbátor - A Kiskunfélegyháza elleni győzelemmel nagyot lépett a bentmaradás felé az extraligás nyírbátori férfi pingpongcsapat.

Az elején úgy alakult 1–1-re az állás a szombat délutáni nyírbátori extraligás férfibajnokin, hogy a várható eredmények helyett meglepetések születtek. Veszített a nyírbátori páros, Sallai Zoltán viszont három szettben legyőzte a vendég kiskunfélegyháziak elsőszámú játékosát, Kovács Jánost. Ez a siker kellő lendületet adott a társaknak, hiszen – helyenként jó játékkal – Varga Zoltán és Majoros Bence is kiküzdötte azokat a győzelmeket, amelyek révén karnyújtásnyi távolságba került a győzelem, és vele együtt a biztos bentmaradás.

Az utolsó két mérkőzés 5–2-nél kezdődött, és bár Majoros győzött hamarabb, ez már nem számított bele a végeredménybe, mert hivatalosan a vele párhuzamosan játszó Varga Zoltán meccse volt a soron következő, így ő állította be a 6–2-es végeredményt, ami a lejátszott meccsek alapján valójában 7–2 volt, de a szabályok szerint az egyik csapat hatodik győzelménél véget érnek a mérkőzések.


Extraliga, férfi

Nyírbátori ASE–Félegyházi ASI 6–2

Majoros B., Varga Z.–Kovács J., Korponai 1:3, Sallai–Kovács J. 3:1, Majoros B.–Medjugorac 3:1, Varga Z.–Korponai 3:1, Majoros B.–Kovács J. 3:2, Varga Z.–Medjugorac 3:0, Sallai–Korponai 0:3, Varga Z.–Kovács J. 3:1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!