Merész fürdőruhás képei miatt támadják Schobert Larát

Akt.:
Merész fürdőruhás képei miatt támadják Schobert Larát
© Fotó: TV2
Budapest – Schobert Norbi és Rubint Réka elsőszülött gyermeke, Lara még csak most múlt 14, de modelleket megszégyenítő fotókat oszt meg a közösségi oldalán, ami sokaknak nem tetszik. A követői egy része úgy gondolja, túl fiatal még ehhez, mások inkább csak támadák a külseje miatt, akadt aki egyenesen csúnyának nevezte őt. Norbi is megszólalt az ügyben.

Mit akarsz ilyen testtel? Csupa csont és bőr vagy – írta egy kommentelő, ám a lány meglepő higgadtsággal kezeli az őt támadókat.

Schobert Lara❤ (@lolika.lara) által megosztott bejegyzés,

– Mi nem szólunk bele, azt posztol a követőinek, barátainak, amit akar. A közösségi oldalai nem irányítottak, nem szponzoráltak. Ha valami hülyeséget akarna kitenni, azt nem engednénk, de nem is történt még ilyesmi. Nem is értem, hogy miért nem normális dolog, ha egy ember kitesz magáról egy fürdőruhás képet? Az lenne a baj, ha a víz közelében nagykabát lenne rajta – mondta Norbi. A lányt egyébként az Instagramon több mint 75 ezren, míg a Musically nevű alkalmazáson több mint 300 ezren követik, ami nagyon szép szám.

Schobert Lara❤ (@lolika.lara) által megosztott bejegyzés,

Forrás: borsonline.hu


Fotó: hirzona24.com
Budapest - Ismét sötét felhők gyülekeznek Gáspár Győző családja fölött: a NAV ezúttal nyomozást indított Győzike apósa ellen, akit egy házkutatás után költségvetési csalással gyanúsítottak meg. A NAV nem véletlenül vizsgálódott Bea asszony édesapjánál: a férfi alkalmazottként dolgozott a showman ...
hirdetés