Mesekönyveket kaptak

Zvara István is csatlakozott a karácsonyi akciónkhoz
Zvara István is csatlakozott a karácsonyi akciónkhoz - © Fotó: KM
Nyírtelek-Belegrád – Tegyük emlékezetessé a belegrádi óvodások karácsonyát!


Lassanként megtelik ajándékokkal szerkesztőségünk könyvtára. Olvasóinkat megérintette a belegrádi Manókert Tagóvoda gyermekeinek története és folyamatosan érkeznek a felajánlások. Zvara István, a nyíregyházi István antikvárium tulajdonosa mesekönyvekkel lepte meg a kicsiket.

Szívesen rajzolnak, festenek

Az intézmény két csoportjába összesen 41 gyermek jár, nagy részük hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban él. Az idén lapunk az ő karácsonyukat szeretné emlékezetessé tenni, ehhez azonban olvasóink segítségére is szükségünk van. Az ovisok leginkább színezni, rajzolni, festeni, kézműveskedni szeretnek, amihez papírra, ceruzára, zsírkrétára, vízfestékre, ecsetre, ollóra és ragasztóra van szükségük, de a mesekönyv és a gyermekkártya is nagy kedvencük, amiből szintén kevés van otthon. A Manókert Tagóvodának szánt ajándékokat december 20-áig fogadjuk szerkesztőségünkben.

Aminek örülnének

A belegrádi Manókert Tagóvodába tizenkilenc kislány és huszonkét kisfiú jár. Szükségük lenne sálra, sapkára, kesztyűre, örülnének néhány pakli gyermekkártyának, játékbabának, mesekönyveknek, színezőknek, színes ceruzáknak, vízfestéknek, ecsetkészletnek, zsírkrétának, rajzlapoknak, színes- és kartonpapírnak, ragasztónak, papírvágó ollónak, hurkapálcának, gyurmának és mindennek, amivel alkothatnak.

KM


Tenyérlenyomat-kép készül a Manókert Tagóvodában
Nyírtelek - A belegrádi óvodásoknak szánt ajándékokat december 20-áig fogadjuk szerkesztőségünkben. Folyamatosan érkeznek a Manókert Tagóvoda gyermekei számára ajándékok, a nyírbogdányi Nagyidai Mihályné hatalmas táskányi meglepetéssel támogatta karácsonyi akciónkat. Az idén a belegrádi ovisok ün...

Onderó Szilárd megannyi ajándékkal érkezett szerkesztőségünkbe
Nyírtelek - Tizennégy bokortanya tartozik Nyírtelekhez, a Manókert Tag­óvodába belegrádi és görögszállási gyerekek járnak. A két csoportban összesen negyvenegyen vannak, nagy részük hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetű családban él. Az idén lapunk az ő karácsonyukat szeretné emlékezetessé t...
hirdetés