Helyi közélet

2012.12.01. 15:26

Ellenőrzött a bátori csapvíz minősége

Nyírbátor - A Kelet-Magyarország november 21-ei számában megjelent egy olvasói levél a nyírbátori ivóvíz minőségét bírálva.

Nyírbátor - A Kelet-Magyarország november 21-ei számában megjelent egy olvasói levél a nyírbátori ivóvíz minőségét bírálva.A Nyírségvíz Zrt. 2008-tól üzemelteti a nyírbátori ivóvíz közműveket. Társaságunk mint új üzemeltető az átvételkor több problémával szembesült, nem csak az ivóvíz élvezeti értéke adott okot minőségi kifogásokra. Komoly beruházásokat végeztünk és végzünk azóta is azért, hogy fogyasztóink európai paramétereknek megfelelő minőségű vizet kapjanak.

A rekonstrukciós munkák mellett fontos számunkra a kezelésünkben lévő hálózat folyamatos karbantartása, évente kétszer végzünk szivacsdugós mosatást az ivóvíz gerincvezeték hálózaton. Munkatársaink a közkifolyókon és a hálózati átadási pontokon is folyamatosan ellenőrzik a vízminőséget. Rendszeres vizsgálataink nem támasztják alá a cikkíró állításait, konkrét intézkedéseket viszont csak akkor tudunk végezni, ha névvel, címmel ellátott fogyasztói levéllel találkozunk. Azt mindenesetre javasoljuk ügyfeleinknek, hogy a belső vízvezeték-hálózat karbantartását rendszeresen végezzék el.

Nyírségvíz Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában