Mexikótól Malajziág érkeztek szakemberek

A fotón szereplő személyek: Nils Jacob, Marcel Matti, Czifra Zoltán, Naveen Sachan, Noe Gallardo, Ryan Wu, Hegedüs Gábor, Dió László és Rolf Gassmann
A fotón szereplő személyek: Nils Jacob, Marcel Matti, Czifra Zoltán, Naveen Sachan, Noe Gallardo, Ryan Wu, Hegedüs Gábor, Dió László és Rolf Gassmann - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – Szakmai vendégsereg járt Nyíregyházán, a ContiTech-nél a világ szinte összes tájáról.

A ContiTech Magyarország Kft. szeptember 4–5-én egy szakmai találkozó alkalmából fogadta a Continental légrugó gyáraiból érkező szakembereket.

A két nap során a mintegy nyolc országból – többek között Kínából, Indiából, Mexikóból és Dél-Koreából – érkező kollégák a gyártási hatékonysággal kapcsolatos tapasztalatcserét és a minőségfejlesztést helyezték középpontba, szakmai előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel segítve az egyes gyárak fejlődését.

Élménygazdag találkozó

A nyíregyházi cégek közötti jó együttműködés kiváló példája, hogy az Eissmann Automotive Hungaria Kft. lehetőséget biztosított a ContiTech vendégeinek a magas szintű gyártástechnológiai folyamatok megtekintésére.

A résztvevők megismerkedtek a nyíregyházi légrugógyártás részleteivel, és szabadidős program keretében Sóstógyógyfürdő nevezetességeit is felkeresték.

– Sikeres és egyben élményekben gazdag találkozót , tartalmas napokat tudhatunk magunk mögött – mondták el lapunknak a hannoveri központból érkezett szakemberek, Paulo S. Martinez és Güray Duman. A hatékony kooperáció természetesen a jövőben is folytatódik a Continental telephelyei között, mely szervesen része a cégcsoport kultúrájának.

KM
hirdetés