Mezőgazdasági vontató és autó ütközött Tiszavasváriban – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Mezőgazdasági vontató és autó ütközött Tiszavasváriban – Megyei katasztrófavédelmi hírek
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 10-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.


Egy családi ház melléképületének vegyes tüzelésű kazánjának kéménye és a födémszerkezete égett vasárnap délután Szamosangyaloson, a Petőfi utcában. A tulajdonos egy darab PB gázpalackot a melléképületből kihozott. A csengeri önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Személygépkocsi mezőgazdasági vontatóval ütközött össze vasárnap este Tiszavasváriban, a Vörösvári utcában. A balesetben ketten könnyebben sérültek. A város önkormányzati tűzoltói a járműveket áramtalanították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

Lehasadt egy tizenöt méteres fűzfa ága, amely akadályozta a gyalogosforgalmat vasárnap este Nyíregyházán, a Fazekas János téren. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a lelógó ágat. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés