Mi a kedvenc állatod?

Mi a kedvenc állatod?
Nyíregyháza – Baksa Géza szereti a kutyákat, van is neki kettő. – Az egyik egy kaukázusi, a másik pedig egy bolognese. Imádom őket, bár van velük baj, néha nem tudok hová lépni tőlük – fogalmazott az idős férfi.

Felesége, Baksa Gézáné hozzátette: ő is kedveli a négylábúakat, de a szívéhez mégis közelebb áll a fürdőszobájukban élő kanári. – Ahogy megengedjük a vízcsapot, elkezd fütyülni, ami nagyon aranyos szokása – válaszolta.

Baksa Gézáné

Kása László Sóstóhegyen lakik, a szomszédjában élő tehenet kimondottan kedveli. – Én gondozom, etetem, itatom, de fejni a gazdája szokta – mondta.

Kása László

Szabó Zoltán a kutyákban azt szereti, hogy hűségesek és játékosak. – Nekem is van egy, de nem fajtiszta, hanem keverék. Sokat foglalkozom vele – tette hozzá.

Szabó Zoltán

Borbás Blanka most költözött a fővárosból Nyíregyházára. – A kedvenc állatom a fehér tigris, a budapesti állatkertben már láttam egy példányt, remélem, az itteni állatparkban is szembe tudok nézni eggyel – felelte.

Borbás Blanka

Kozma Dávid imádja a pandákat, azért, mert aranyosak. – Ahogy meglátom, egyből olthatatlan vágyat érzek arra, hogy megöleljem – válaszolta a fiatalember, aki ha kilátogat a Nyíregyházi Állatparkba, a kis pandákat biztosan megnézi.

Kozma Dávid

KM-TG
hirdetés