Michelisz Norberttől vehették át az ajándékokat a gyerekek Tiszaszalkán

Akt.:
Michelisz Norberttől vehették át az ajándékokat a gyerekek Tiszaszalkán
Tiszaszalka – Ritkán fordul meg Tiszaszalkán a túraautó-világbajnokság első magyar résztvevője.

Dörgő vastaps

Péntek délelőtt épp a Beregben „túrázott” Michelisz Norbert, de mindezt nem ad hoc jelleggel tette, hanem a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akciójának egyik nagyköveteként. Nagy kő esett le a szervezők szívéről, amikor a Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola tornacsarnokában véget ért a bensőséges hangulatú ünnepségük, hiszen több mint hatszáz gyermek kapott ajándékot – köszönhetően a nemes felajánlásoknak.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében most először járó vendéget dörgő vastapssal fogadták az ovisok és a diákok.

– Hatalmas élmény volt részese lenni ennek a szívhez szóló rendezvénynek. A csillogó szempárok látványa teljesen feldobott, ebből biztosan erőt merítek. Nekem megtiszteltetés, hogy itt lehettem, nagyon vendégszerető embereket ismertem meg a tiszaszalkaiakban – jegyezte meg Michelisz Norbert, a Hyundai Motorsport gyári versenyzője, a Forma 1-es versenyek felkészült szakkommentátora.

A Hétvezér Baptista Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola zsúfolásig telt tornacsarnokában az újkenézi, a lónyai, a tiszaadonyi, a tiszakerecsenyi, a tiszaszalkai és a vámosatyai óvodások és iskolások vették át a cipősdobozokat, amelyeket a Baptista Szeretetszolgálat központjából kaptak. Amikor kibontották, csupa praktikus, nekik tetsző ajándékot vettek a kezükbe.

Tizenötödik alkalommal

– A Baptista Szeretetszolgálat az idén tizenötödször hirdette meg a hagyományos cipősdoboz-akcióját. Az adventi időszakban országszerte sok ezer ajándékot gyűjtöttünk össze, és juttattunk el a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Eddig is szívesen jöttünk Tiszaszalkára, ahol mintaértékű munkát végeznek – közölte Szilágyi Attila, a szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója.

LTL
hirdetés