Midikotrók 7 és 10 tonna között a JCB-től

Akt.:
Midikotrók 7 és 10 tonna között a JCB-től
A Terra Csoport egy rendkívüli méretű és pénzügyileg stabil vállalat, amely méltán jó hírű, hiszen minden tekintetben megbízható, legyen szó kis vagy középvállalkozásokról vagy városi, önkormányzati szervekről. Ennek hála 13 országban van jelen és biztosítja partnereik számára a beruházások zökkenőmentes lebonyolítását. Ehhez próbálunk egy kis áttekintést nyújtani a midikotrók terén.

A midikotrók a minikotrók feletti kategória, ami 5 és 10 tonna közti intervallumot fedi le. Ebben a cikkünkben az 7 és 10 tonna közötti midikotrókkal foglalkozunk.

Az első a sorban a JCB 85Z-1, ami 8300 kilogrammot nyom és roppant termelékeny midikotró. Ez igazából annak köszönhető, hogy nagy teljesítményű JCB Diesel by Kohler Tier 4 Final 48kW motor hajtja. A gépek üzemanyag fogyasztása jelentősen csökken, hála annak, hogy alacsony motorfordulatszám melletti csúcsteljesítmény és -nyomaték hatékony munkaciklusokat eredményez. A szerkezeti innovatív funkciók csakugyan hozzájárulnak ehhez a teljesítményhez. Maximális kotrási mélysége 3,899 méter, maximális ürítési magassága 4,946 méter.

A következő kotró nagyon hasonlít az előzőekben bemutatott JCB 85Z-1-hez, még a meghajtó motorjuk is ugyanaz a JCB Diesel by Kohler Tier 4 Final 48kW. Egy nagyon strapabíró, erős, tartós kialakítású midikotróról beszélünk, ami rendkívül hatékony. Hogy kinek lehet nagyon hasznos? Azoknak akiknek fontos a nagy teljesítmény, de emellett az is, hogy masszív és stabil legyen. Maximális kotrási mélysége 4,635 méter, maximális ürítési magassága pedig 5,395 méter.

A 8923 kilogrammos JCB 90Z-1-es midikotró az egyszerű és olcsó szervízeléséről híres. Ez azért is fordulhat elő, mivel úgy alakították ki, hogy az üzemeltetési költségek ne nagyon terheljék meg a tulajdonost. A vezetőfülke nagyon kényelmes és sok minden beláthatóvá válik, valamint a könnyű és költséghatékony szervízelhetőség növeli a hasznos üzemidőt, ezzel is növelve a termelékenységet. Maximális kotrási mélysége 4,668 méter, maximális ürítési magassága 5,32 méter.

Végül, de nem az utolsó a sorban a JCB 100C-1, a maga 9733 kilogrammjával. Ez a midikotró a tartósságot, a megbízhatósággal és a stabilitással kombinálja, valamint rendkívül hatékony is ezen kívül. A gém és a kanálszár teljesen robothegesztéssel, nagy szakítószilárdságú acélból készült, a hosszú és problémamentes élettartam érdekében belső merevítő lemezekkel is meg van erősítve. Maximális kotrási mélysége 4,940 méter, maximális ürítési magassága pedig 5,490 méter.

Ezzel kielemeztük a JCB midikotrót a 7 és 10 tonna közötti szegmensben. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, mindenképp nézzen körül a TERRA Hungária Építőgép Kft. honlapján, hogy még több hasznos információt kapjon a JCB munkagépekről.

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés