Miért jó magyarnak lenni?

Nyitray Szabolcs
Nyitray Szabolcs
Nyíregyháza – Bár sok nehézséggel kellett megküzdenünk történelmünk során, a magyarok helytállása mindig elismerésre méltó volt – vélekedett a sényői Nyitray Szabolcs.

Mihalovics Márkó máris a jövő hónapban kezdődő labdarúgó EB-re koncentrál. – Büszke vagyok a magyar válogatottra. Már az is szép, hogy kijutottunk az Eb-re, remélem, az eredményeknek is örülhetünk majd – válaszolta a nyírturai fiatalember.

Mihalovics Márkó

A szintén nyírturai Lovas Dávid a történelmi emlékeinkért lelkesedik. – A várak érdekelnek legjobban, igyekszem minél többet meglátogatni közülük – felelte kérdésünkre.

Lovas Dávid

Barátja, Csucsi Miklós kézenfekvő válasszal szolgált: – Magyarországon vannak a legszebb lányok és a legjobb pálinkák, én ezekre vagyok a legbüszkébb.

Csucsi Miklós

Dr. Szalai Kata Viktória nem tud betelni anyanyelvünk gazdagságával. – Emellett a természeti értékeink is páratlanok, különösen a hortobágyi madárvilágban lelem örömömet – mondta a nyíregyházi állatorvos.

Dr. Szalai Kata Viktória

– Mindig magyaros pizzát rendelünk a menyasszonyommal – mondta Mester Gábor, majd komolyra fordította a szót: – Főleg a családom és a barátaim miatt érzem, hogy jó magyarnak lenni, máshol el sem tudnám képzelni az életem.

Mester Gábor

KM-HP
hirdetés