Miért látogattál el az Kelet-állásbörzére?

Bodnár Henrietta
Bodnár Henrietta
Nyíregyháza – Bodnár Henrietta párját kísérte el az eseményre. – A Nyíregyházi Egyetemen folytatom tanulmányaimat, s nem sok idő múlva nekem is állást kell keresnem, így jó ötletnek tartottam körülnézni a standok között.

Som Tamás munkát szeretne, ezért látogatott el a börzére. – Autóelektronikai műszerész vagyok, nemrég fejeztem be az iskolát. Kifejezetten munkakeresés céljából jöttem, és remélem, sikerrel járok – tette hozzá.

Som Tamás

Péter Kitti szakmai gyakorlat után érdeklődött. – Gazdálkodás és menedzsmentet tanulok, végzős egyetemista vagyok. Főként HR- és logisztikai munka érdekel – nyilatkozta.

Péter Kitti

Stefán Dalma az egészségügyi cégek miatt látogatott el – Egészségturizmus-szervezőnek tanulok, s az érdekelt, milyen cégeknél tudnék elhelyezkedni később.

Stefán Dalma

Ráti Kitti pályakezdő, munkát keres. – Egészségturizmust és ügyvitelszervezést tanultam, s szeretnék egy állandó állást, irodai asszisztensi munka lenne a megfelelő – közölte a dombrádi lány.

Ráti Kitti

Pocsai Tímea munkanélküli egy ideje, s a szakmájának megfelelő munkát keresi. – Sajnos, eddig nem sikerült olyasmit dolgoznom, amihez a végzettségem is passzolna, remélem, itt találok olyan állást, amilyenre vágyom.

Pocsai Tímea

KM-OR
hirdetés