Miért lettek nagy kedvencek a New Balance cipők?

Miért lettek nagy kedvencek a New Balance cipők?
Egészségünk megőrzése érdekében elengedhetetlen a rendszeres testmozgás. Legyen az csak egy könnyű séta a közeli parkban, futás a házak között, vagy akár egy jó kis csoportos óra a konditeremben, mindegy is, a fontos az, hogy egyáltalán mozgunk és törődünk az egészségünkkel.

Sokan említik, hogy nincsen pénzük a mozgásra, de ez csak kifogás a legtöbb esetben. A futáshoz például egy jó futócipő bőven elegendő, ami azért valljuk be, jó hosszú ideig kitart, ha vigyázunk rá. Ha már beruházunk egy futócipőre, akkor érdemes mindenképpen egy minőségi darabot vennünk, ami nem károsítja a lábunkat, és mindamellett kényelmes is. Egy jól kidolgozott futócipő mögött nagyon sok technológiai fejlesztés áll, ahol figyelnek arra, hogy megfelelő legyen a lábbelik ergonómiai kialakítása. Az egészségünk ugyanis mindennél fontosabb. És amellett, hogy egészségre ártalmas lehet egy-egy nem jól megválasztott cipő, még a kedvünket is elveheti az adott sportolási lehetőségtől.

Bátran válasszuk a New Balance cipőit, ugyanis nem kevés fejlesztés és tesztelés után juthatnak csak el a cipőik az üzletek polcaira. Megfelelően tartják a bokát, a talp kialakítás is úgy van megalkotva, hogy a lehető legkisebb ütődés érje a talpat, a sarkoknál lévő rész pedig úgy van kifejlesztve,hogy elnyelje a láb földre érkezésekor keletkezett ütéseket. És az sem elhanyagolható szempont, hogy ezeknek a modern kialakításoknak köszönhetően roppant kényelmesek is ezek a cipők.

A New Balance Minimus férfi futócipői pedig abszolút azt az érzést keltik, mintha az ember mezítláb futna. A minimus cipőket azoknak ajánlják, akik szeretik a nagyon könnyű, teljesen lapos talpú, alacsony sarokmagassággal bíró és nagyon jó légáteresztő képességgel rendelkező lábbeliket. Ha elkötelezettek vagyunk a futás iránt, akkor kihagyhatatlan, hogy kipróbáljuk egy ilyen futócipővel a kedvenc sportunkat, és megnézzük a különbséget egy hagyományos futócipőhöz képest. És ami még nagyon jó, hogy ebben a kollekcióban lehetőség van vízálló, vagy nem vízálló futócipő választására. A vízálló cipők egy olyan szövetréteggel vannak ellátva, ami nem ereszti át a vízcseppeket, de ugyanakkor a szellőzés is megoldott. Az ára ugyan kicsit magasabb, de gondoljunk arra, hogy ezzel ugyanakkor a viszontagságos időjárásban is lehetőségünk van a kedvenc sportjainkat űzni. Itt az ideje, hogy elfelejtsük a kifogásokat, ugyanis jöhet tél, vagy nyár, eső vagy hó, nincsen mentségünk, ugyanis egy ilyen futócipővel ezek nem okozhatnak akadályt.

Ha már megvan a jól bevált futócipő márkánk, vagy csak éppen nem vagyunk a futás szerelmesei, akkor csak sima utcai viseletre is be lehet szerezni egy New Balance sportcipőt, amivel nagyon kényelmesen lehet várost nézni, vagy csak megejteni egy laza nagybevásárlást.

Érdemes ellátogatni a LifeStyleShop.hu weboldalára, ahol sok szép New Balance közül választhatjuk ki álmaink szabadidős cipőjét, de az alkalmi cipőktől kezdve a bakancsokig minden alkalomra és időjárásra találunk megfelelő cipőt náluk.

 

– PR cikk –

Címkék: ,hirdetés