Miért nézik a hetero csajok a leszbi pornót? És miért nem a fiatal csajokra kattintanak már a férfiak? (18+)

Akt.:
Miért nézik a hetero csajok a leszbi pornót? És miért nem a fiatal csajokra kattintanak már a férfiak? (18+)
A legnépszerűbb pornófilm megosztó oldal, a Pornhub idén is elkészítette éves statisztikáját, és kiderült, mely felnőtt filmek taroltak a leginkább 2017-ben. Az eredmény megdöbbentő.


Első helyen a leszbikus pornó végzett. Ám az is kiderült, hogy nem elsősorban a férfiak kattantak rá a csaj csajjal filmekre, hanem nagyon sok nő is.

A szexuál pszichológus szerint nincs ebben semmi meglepő. Szerinte a legtöbb heteroszexuális nőnek vannak fantáziái más nőkkel kapcsolatbna, és a pornófilmeket nézve kockázatok nélkül fedezhetik fel a saját szexualitásukat.

A nők egyébként keményen beszálltak a pornófilm nézésbe a statisztika szerint. 1400 százalékkal többször kerestek rá a Pornhub felhasználói kifejezetten nőknek készült filmekre.

A népszerűségi listán a második helyet a milfek, azaz a negyvenes éveikben járó szexi anyukák foglalták el. Meglepő a népszerűségük, messzi maguk mögött hagyták a fiatal lányokat, ami a szakértő szerint azért van így, mert a férfiak számára hétköznapibb, elérhetőbb nőt testesítenek meg, ráadásul az érettebb hölgyek sokkal profibbak, mint fiatalabb társaik.

Forrás: ripost.hu


oknyelv
Hiszed vagy sem, nyelvtanárnak csaptak fel az alábbi pornósztárok, és eldöntötték, teljes mellbedobással állnak a feladat elé... A CamSoda egy két hónapos online nyelvi kurzust indít, aminek során pornósztárok tanítanak meg téged az anyanyelvükön. Japánul, spanyolul, franciául és angolul lehet ta...
hirdetés