Miért tartod fontosnak, hogy átvizsgáltassad a járműved?

Miért tartod fontosnak, hogy átvizsgáltassad a járműved?
Nyíregyháza – Banu Béla Lassan felnőtt korba lép a megkímélt kis autónk. Sokat áll a garázsban, meg akartam bizonyosodni róla, hogy nem csak küllemre hibátlan. Remek alkalmat kínált erre a rendőrség díjmentes járműátvizsgálási akciója.

Káplár Martin: Egy 1998-as Mazdát hajtok, nap mint nap munkába járok vele, fontos, hogy ne okozzon kellemetlen meglepetést. Mint kiderült, korához képest jól tartja magát a négykerekű, nincs miért aggódnom.

Káplár Martin

Berendi Angéla: Ezúttal a kisfiam, Bence biciklijét regisztráltattuk. Használtan vettük a kerékpárt, hirdetés útján, immár „papírunk van arról”, hogy miénk a bringa, ráadásul jól felszerelt és műszakilag is hibátlan.

Berendi Angéla

Kucsera András: Augusztusban műszakira fogom vinni a szeretett, jól karbantartott kis autómat. Mindent rendben találtak az ingyenes átvizsgáláson, ahogyan a korábbi alkalmakkor is. Ennyi fáradságot megért a megnyugtató, jó hír.

Kucsera András0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdetés