Miért telitalálat lányok számára a leggings?

Akt.:
Miért telitalálat lányok számára a leggings?
© Leggings - töltsd kényelmesen szabadidőd!
Nem minden kislány és nagylány kedvence a hagyományos harisnya. Ennek a ruhadarabnak sokaknál csak a nőies viseletek iránti érdeklődéssel kezd emelkedni a népszerűsége. A leggings ellen viszont nem merül fel kifogás.

A harisnyára vigyázni kell

Érthető a kislányok ódzkodása, mivel a harisnyanadrág felhúzogatása megzavarja őket a játékban. A szoknya pedig egy farmerhez képest kényelmetlen a mászókán és fáramászás közben is. És minden egykori iskolás lánynak van olyan emléke, amikor egy zeneiskolai előadás vagy versmondás közben azon járt az esze, hogy nagyon elcsavarodott-e a csík a harisnyáján, vagy látszik-e a lefutott szem rajta.

Természetesen nem minden gyerek egyforma, vannak olyanok, akik legszívesebben éjszakára sem vennék le a szoknyát és a ruhát, pedig még csak két évesek. Azaz kimondottan ragaszkodnak a nőies viselethez mindig, mindenhova.

A nagyobbak a szoknya-harisnya kombinációt nem ritkán cikinek minősítik. Emellett a harisnya kényes viselet: a vékonyabb darabok fogyóeszközök.

A leggings szerencsére eléggé csajos úgy, hogy egyben nadrághoz hasonlóan hordható. Megszűnik a szoknya megcsavarodásával, beakadásával, a harisnya fenék részének lecsúszásával járó összes gond.

Nyolcat-tizet is beszerezhetünk leggingsből egy szezonra

A leggings szabadabb mozgást tesz lehetővé. Már az óvodásoknál beválik, és egészen kamaszkorig nyugodt szívvel vásárolhatjuk – sőt azon túl, hiszen a felnőttek is szívesen hordják.

Ez a ruhadarab kétségkívül hatalmas előnyökkel rendelkezik. Összegöngyölve nem foglal el több helyet a szekrényben, mint egy vastagabb harisnya, és meglehetősen olcsó. Ennek köszönhetően nadrág jellegű darabokkal bővíthetjük a család kiskorú tagjainak ruhatárát – nagyjából feleannyiért.


Sportos leggings tiniknek

Mivel a gyerekek képesek egy évben akár 2-3 méretet is ‘ugrani’ növésben, ezért sem a kicsiknél, sem a tizenéveseknél nem mindegy, mennyiből hozzuk ki az őszi ruhatárat.

Hogy a helyzet bonyolódjon, a kamaszok már nem bízzák ránk az öltözködésüket, sőt, boldogok lehetünk, ha velünk jönnek el ruhát venni, és nem a baráti körükkel vásárolnak.

És jelenleg trendi is

Most nagyon divatos a mintás cicanadrág és jóganadrág, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Ha egy izgalmas mintájút vásárolunk, biztosan tetszeni fog a legkényesebb ízlésű tinédzsernek is. A fotóhatású darabokat mi is szívesen felvennénk.

A kifejező mintájú cica- és normál nadrágoknál arra érdemes vigyázni, ne társítsuk egy szintén fotóval, képpel díszített felsővel, mert akkor olyanok leszünk, mint egy sétáló hirdetőoszlop.

A leggingset, szemben a nadrággal, rengeteg féleképpen variálhatja tulajdonosa.

Kerülhet fölé szoknya is – ha valaki testesebb, akkor ez előnyösebb lehet. A lányok rövidnadrággal is felvehetik, és mivel a sort most nagyon divatos, ez egyszerre egy konszolidáltabb szett, ugyanakkor kiskamasz szemszögből is hordható.

A leggings hordható télen éppúgy, mint nyáron. Éppen csak vastagabb anyagút kell választani. Ha ebben a szezonban bakancsot (vagy bakancs utánzatú csizmát) választ hozzá bármilyen életkorú kislányunk, tökéletesen trendin jelenhet majd meg a barátai között.

– PR cikk –

 

Címkék:hirdetés