Miklaiék megtörték a miskolciakat

Nem született meglepetés szerdán este Miskolcon, a női röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének elős meccsén az esélyesebb Betontút-NRK 3:0–ra nyert a házigazda ellen.

– Az első szettben még keményen tartotta magát a miskolci együttese, után viszont megtörtük őket. Igaz tartalékosan szerepeltek, nálunk viszont Merkószki volta hiányzó. A következő két játékrész elején még szorosabb volt az eredmény, ám végjátékokban már nem ismertünk pardont, és úgy gondolom nyugodtan várhatjuk a jövő heti visszavágót – summázta a szerdai esti meccset Kőhalmi Richárd, a nyíregyházi együttes edzője.

A hét végén bajnoki szünet lesz a Kiemelt-csoportban, ám nem kapott pihenőt Ludvig Zsolt, a nyíregyháziak vezetőedzője, Kőhalmi Richárd, valamint Hankóczi “Zsozé” Zsolt gyúró. A B-válogatott pénteken érkezik Gyulaházára, ahol a nyíregyházi stáb irányításával készülnek vasárnapig. A Betonút–NRK keretéből most nem kaptak behívót a fiatalok.

Ami a Baku elleni Challenge Kupát illeti, a jelek szerint összejön a pénz az utazásra, a repülőjegyeket már le is foglalták a vezetők. Így már bizonyossá vehető, hogy december 7-én, vasárnap szállnak majd repülőre a nyíregyháziak és december 9-én játsszák a kupameccset az azeri fővárosban. Egy bökkenő azért akad, ugyanis a Gödöllő elleni bajnoki éppen 7-re van kiírva, azt mindenképpen szeretnék elhalasztani a nyírségiek.

– Mán László –További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés