Helyi közélet

2014.08.21. 11:56

Halálos baleset Nyírmadánál

Nyírmada - A 41-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírmada felé terelik a rendőrök.

Nyírmada - A 41-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírmada felé terelik a rendőrök.

Közúti közlekedési baleset történt 2014. augusztus 21-én 11 óra körüli időben a 41-es számú főút 39-40. kilométerszelvényénél, a nyírmadai vasúti átjárót követően. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között felborult, a járművezető a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a baleset helyszínelésének ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nyírmada belterülete felé terelik. Az arra közlekedőktől fokozott óvatosságot és türelmet kér a hatóság.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -


Fának ütközött és árokba borult egy autó Nyírmada közelében. A gépkocsiban ülő személy a helyszínen életét vesztette. Az Opel Astra Vásárosnamény felé tartott a 41 es úton, és egy vasúti átkelő utáni egyenes szakaszon eddig tisztázatlan okból letért a jobb oldali padkára, ahol ronccsá tört. A kárhelyre a baktalórántházi és vásárosnaményi tűzoltókat riasztották. A rendőrség teljes útzár mellett vizsgálja a körülményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában