Milyen a közbiztonság az ön településén?

Milyen a közbiztonság az ön településén?
© Fotó: Csáki Alexandra
– A polgárőrség minden éjszaka járőrözik, a rendőrök is az utcán vannak. Gyakran látom őket igazoltatás közben. Biztonságban érzem magam Gávavencsellőn – válaszolta Hollik Adrienn.

Barátnője, Csorba Eszter szintén elégedett lakóhelye közbiztonságával. – Régen sem voltak gyakoriak a betörések és a lopások, de mióta a polgárőrök az utcákon vannak, egyáltalán nem hallani ilyesmiről.

Csorba Eszter

 

– Nyíregyházán vagyok kollégista, ahol sokkal nagyobb a nyüzsgés, mint amihez szoktam – vallotta be Türk Barbara, s hozzátette: sötétedés után nem szívesen mozdul ki egyedül a megyeszékhelyen.

T+-rk Barbara

– Úgy gondolom, Ibrányban megfelelő a közbiztonság. Az emberek elégedettek, az ingatlanokat nem háborgatják, legfeljebb az elhagyott házakat törik fel. Nyáron a fiatalok randalíroznak néha a főutcán, egyébként nyugalom van a településen – mondta Kató Antal.

Kat+- Antal

 

Szilágyi Gábor Nyíregyháza egyik csendes pihenőövezetében lakik. – A rendőrök gyakran járőröznek az utcában, de a város többi részén is biztonságban érzem magam.

Szil+ígyi G+íbor

 

– Soha nem kötöttek még belém; otthon, Kemecsén a betörések, lopások sem gyakoriak, ebből gondolom, hogy jó a közbiztonság – vélte Gégény Zoltán.

G+ęg+ęny Zolt+ín

KM-CSA
hirdetés