Milyen fesztiválokat látogat szívesen?

Milyen fesztiválokat látogat szívesen?
Nyíregyháza – Legutóbb a Fővárosi Nagycirkusz előadását láttuk a Tokaj Fesztiválkatlanban, és rendszeresen elmegyünk a Szárnyas Sárkány Fesztivál programjaira is – mesélte a nyírbátori Kondás Györgyné, aki az unokáit szokta elvinni különféle nyári rendezvényekre, gyerekeknek szóló műsorokra.

Türk Erzsébet Gávavencsellőről származik, így természetes, hogy rendszeresen ellátogat az ottani sváb forgatagra és a krumplifesztiválra. – Most a megyeszékhelyen élek, ezért a VIDOR fesztivált és a többi helyi rendezvényt sem hagyom ki – válaszolta érdeklődésünkre.

Türk Erzsébet

A baktalórántházi Bodnár Vince és apagyi barátnője, Kulin Gréta a rockzene hívei. – Nem nagyon rendeznek fesztiválokat errefelé ebben a műfajban, ezért inkább csak koncertekre járunk – felelték kérdésünkre.

Bodnár Vince

 

Kulin Gréta

Menyhért Eszter és barátnője, Németh Anita bőröndjeik mellett ültek, amikor megszólítottuk őket. – Nagyon szeretjük a fesztiválokat, együtt szoktunk elutazni, ahová csak tudunk, legyen az a gergelyiugornyai Face Festival, a debreceni Campus Fesztivál, a Sóstó Feszt, vagy éppen az újfehértói Azfeszt – sorolták az újfehértói lányok, akik éppen akkor indultak Zamárdiba, a Balaton Soundra.

Menyhért Eszter

 

Németh Anita

KM-HP
hirdetés