Milyen kenyeret fogyasztasz szívesen?

Milyen kenyeret fogyasztasz szívesen?
Nyíregyháza – Magyarországon a legelterjedtebb és legtöbbet vásárolt fajta a fehér és a félbarna kenyér. A néptáplálék világnapja apropóján arra voltunk kíváncsiak, hogy ki melyik típusát kedveli a mindennapok során.

Virág Gyuláné a rozscipó híve. – A teljes kiőrlésű és a magvas egyaránt a kedvencem. Megszerettem, mindennap ilyet eszek – említette.

Virág Gyuláné

Herczeg Gábor szerint is a rozs a kenyerek között a király. – Régebben a félbarnára esküdtem, de most már a rozs a nyerő.Reggelente két-három szelet elég belőle, azzal le is tudtam a napi kenyéradagomat – árulta el.

Herczeg Gábor

Kerekes Józsefné bevallotta, hogy nagyon kevés kenyeret fogyaszt. – Általában pirítóssal indítom a napot egy kis vajjal vagy sajttal és sok zöldséggel. A teljes kiőrlésű a kedvencem.

Kerekes Józsefné

Horváth Istvánéknál is ezt kedvelik. – E-mentesen sütnek Oroson, ahová járunk. Én a fehérre szavazok, a párom a barnára, a gyerekek erre is, arra is.

Horváth István

Gyurcsánné Balogh Judit is magvas gondolattal reagált. – Néhány éve áttértem a magvas és a rozsos kenyérre. Jobb így, egészségesebben élni!

Gyurcsánné Balogh Judit

Botáné Hadházi Mónika családja sokféle péksüteményt fogyaszt. – Főleg a fehér kenyeret vásároljuk, de sok magvas is kerül az asztalunkra.

Botáné Hadházi Mónika

KM-LTL
hirdetés