Milyen legyen a vakáció?

Milyen legyen a vakáció?
Nyíregyháza –  Vadászi Krisztina (Kemecse): – Mindenki önfeledt nyári szünetre vágyik, sokan azonban kórházakban végzik, mert nem elég figyelmesek. Vigyázzunk magunkra és értékeinkre, mert „az ördög soha nem alszik”!

Oláh Laura így válaszolt: – A legtöbb vakációs baleset, káreset strandon, kirándulások, bulik alkalmával történik. Okuljunk mások hibáiból!

Oláh Laura

Páll Bernadett napközis tanár – mintegy megismételve az alsó tagozatos diákjainak adott tanácsait – így felelt: – Szakadjatok ki a virtuális világból! Töltsetek minél több időt a szabadban! Kerüljétek a mély vizeket és „okosan” napozzatok! – Mindemellett érezzék jól magukat a gyerekek a szeretteikkel, maradjon meg, sőt, erősödjön a hitük!

Páll Bernadett

Ne álljanak szóba gyanús idegenekkel, legyenek figyelmesek és viselkedjenek felelősségteljesen! – vette át a szót Silimonné Rácz Andrea.

Silimonné Rácz Andrea

Babici Vanda és ikertestvére, Babici Klaudia szerint az a legjobb, ha aktív pihenéssel, sportolással, programokkal telik a nyár. Aki teheti, kóstoljon bele a diákmunka világába, és az sem hátrány, ha némi tanulás is vegyül a vakációba. A bulizók pedig őrizzék meg a józan eszüket, és ne hívják ki maguk ellen a sorsot!

Babici Vanda

 

Babici Klaudia

KM-PI
hirdetés