Milyenek az utak a lakóhelyeden?

Milyenek az utak a lakóhelyeden?
Nyíregyháza – Bodnárik Jánosné nemrég költözött Kálmánházára. – Nem ismerem eléggé a községet, de a környékünkön teljes mértékben járhatóak az utak – árulta el.

Pusztafi Evelin nem elégedett. – A Jósa utcában lakom, ahol az úttest jó állapotban van, míg ugyanez a járdákról nem mondható el. Nagyon sok helyen megrepedezett, remélem, a jövőben felújítják – tette hozzá a nyíregyházi lány.

Pusztafi Evelin

Orgonásné Máté Anitát hátráltatja a közlekedésben az utak rossz minősége. – Kerékpárral járok dolgozni mindennap, elég nehéz eljutni a munkahelyre, némelyik utcán szó szerint áll a víz – közölte a sényői lakos.

Orgonásné Máté Anita

Balogh Eszter Panna lakóhelyén folyamatosan javítják a repedéseket. – Nyírmadán lakom a családommal, nálunk is sok a kátyú, de évente javítják a hibákat – nyilatkozta.

Balogh Eszter Panna

Zolcsák Anita szerint a legtöbb településen probléma a kátyúk kiújulása. – Nyíribronyban a közelmúltban újították fel a főutcát, de a mellékutakra is ráférne az aszfaltozás – számolt be.

Zolcsák Anita

Lovász Attila szerint többet kellene fordítani felújításra. – Amikor csapadékos az idő, rengeteg pocsolya keletkezik az utak kátyúiban, s ezeket kerülgetni elég nehéz, mert van belőlük bőven – ­mutatott rá a ramocsaházi fiú.

Lovász Attila

KM-OR
hirdetés