Minden a megbeszéltek szerint

Szilágyi Krisztián elégedett lehet a csapatával
Szilágyi Krisztián elégedett lehet a csapatával - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírbátor – A Nyírbátor megérdemelten szerzett három pontot a „kis” Diósgyőr otthonában.

Szilágyi Krisztián csapata folytatta jó sorozatát az NB III.-ban, egy döntetlen és vereség után már három győzelemnél tart, múlt vasárnap a DVTK II.-t verte meg 4–1-re.

– Nagyon örülök a győzelemnek, különösen annak, hogy az egész mérkőzésen a megbeszéltek szerint játszottunk – értékelt a Nyírbátor vezetőedzője. – Az első negyedóra kiegyenlített volt, utána egy szögletből be tudtunk találni. Innentől kezdve átvettük a meccs irányítását, így a szünetig kétgólosra tudtuk növelni az előnyünket.

Terdik Zsolt és Katona György gólja után utóbbi a második játékrészben is betalált, valamint Pálinkás Gergő is gólt szerzett.

Érvényesült az akaratuk

– A második félidő elején volt egy periódus, amikor picit fölénk nőtt az ellenfelünk, de a támadásaik megmaradtak a helyzet szintjén, gólt nem tudtak lőni – folytatta a tréner. – Ezután támadásban és védekezésben is a mi akaratunk érvényesült. A meccs egészét tekintve megérdemelten győztünk.

A Nyírbátorra ezen a héten is kemény munka vár, ugyanis vasárnap az eddig még veretlen, a tabellán az éppen előtte, a második helyen álló ESMTK-t fogadja.

MK

Címkék: , ,hirdetés