Minden okkal és Hokkal történik Szakolyban

Hopp, megvagy! Hokk Balázst (19) „megtalálta” a Szakoly, ő pedig az ellenfelek megfékezésével igyekszik rászolgálni a bizalomra
Hopp, megvagy! Hokk Balázst (19) „megtalálta” a Szakoly, ő pedig az ellenfelek megfékezésével igyekszik rászolgálni a bizalomra - © Fotó: Sipeki Péter
Szakoly – Három kemecsei játékos mellett Módis Dávidot is csatasorba állíthatja a Szakoly.

A pénteki ismerkedési est kiadós futballba torkollott, hétfőtől viszont nincs mese – belecsapott a lecsóba a Szakoly. A megyei első osztályú egyletnél a Madalina Györgyöt váltó új edző, Hokk Béla tartott némi fejtágítót, egyben bemutatkozott „fiainak”. A “gyerkőcök”, vagyis a tavasszal bevetett játékosok közül mindössze egy hiányzott: mégpedig Kató István, aki minden valószínűség szerint a Tiszakanyár színeiben húzza le az augusztusban induló aktuális bajnoki évadot. Egyelőre tehát teljesnek mondható a keret, sőt tovább bővült a csatasorba állítható labdarúgók létszáma. Ami joggal töltheti el bizakodással a gárdáért szorítókat.

Aligha kelthet különösebb meglepetést, hogy a széteső kemecsei együttesből négyen is követték mesterüket. Elvégre Hokk Béla irányításával tudták le az előző idényt – közösen írják hát tovább a történetet. A három középpályás, Csomány Örs, Hokk Balázs, illetve Majoros Ádám (ő speciel védőként is hadra fogható…) mellett a támadószekció is “combosodik”. A Kisvárdán eltöltött időszak után a csatár Módis Dávid szintén a Szakolyban folytatja.

A felkészülési időszakban megszokott módon néhány labdarúgót tesztel a tréner, aki a tervek szerint két-három játékos igazolására tesz javaslatot a vezetőségnek. A Hokk-legénység szombaton a hét végére már edzőmérkőzést iktatott programba, a szombati ellenfél még nem ismert.

KM-KTSporthírek


hirdetés