“Mindenki evésre használja a száját, jó?” – Durván beszólt anyósjelöltjének Vasvári Vivien

“Mindenki evésre használja a száját, jó?” – Durván beszólt anyósjelöltjének Vasvári Vivien
© Illusztráció: origo.hu
Budapest, Nyíregyháza – A nyíregyházi származású luxus feleség, Vasvári Vivien igen szerencsésnek mondhatja magát, mert anyósa rendkívül türelmes vele, pedig jó párszor durván beszólt már neki. Például most is.

A legutóbbi adásban, amikor Erzsi, az anyósa a meghívók kiválasztásában próbált segíteni és elmondta a véleményét, a szőkeség egy mondattal leállította őt is, de még a jelenlévő édesanyját is.

– Mindenki evésre használja a száját, jó? – mondta, az anyósjelölt pedig tudomásul vette a dolgot, de még a forgatás után sem volt kiakadva rá.

– Nem sértődött meg Erzsi, jóban vagyunk! Szerencsém van vele, mert elnéz mindent. Fel volt erre a műsorra készülve, én meg nem vagyok ám mindig ilyen – mondta Vivien, és hozzátette: – Egyébként rengeteg negatív üzenetet és internetes hozzászólást kapok, de nem zavar. Nem kell ezekkel foglalkozni.

Forrás: blikk.hu


Budapest, Nyíregyháza - A nyíregyházi származású luxus feleség, Vasvári Vivien igen szerencsésnek mondhatja magát, mert anyósa rendkívül türelmes vele, pedig jó párszor durván beszólt már neki. Például most is. A legutóbbi adásban, amikor Erzsi, az anyósa a meghívók kiválasztásában próbált segíte...
hirdetés