Mindenki másképp készül az érettségire

Nagy Fanni
Nagy Fanni
Nyíregyháza – Nagy Fanni sem szedte össze még a bátorsága legjavát, de már sok mindent megtanult. – Nálam az angol a leggyengébb láncszem, de úgy érzem, a magyar irodalomtól és a nyelvtantól nem kell tartanom – adta tudtul.

Szalma Dorina elmondta, rengeteget tanult, de nagyon izgul. – Matekból egy kicsit mindig gyengébb voltam, attól félek a legjobban, a többitől már sokkal kevésbé – árulta el.

Szalma Dorina

Kiss Attila semmit nem bízott a véletlenre, s folyamatosan készül egy ideje. – Nemcsak a könyveket bújom, de az internetet is böngészem. Az angol könnyű lesz, de a matektól én is tartok – nyilatkozta.

Kiss Attila

Laczkó Krisztina felkészültnek érzi magát, mivel nagyon szorgalmasan tanult. – A matematikán már szívesen túl lennék, de a történelem és az irodalom remélhetően nem hagy cserben – mondta el.

Laczkó Krisztina

Kovács Konrád a közismereti tantárgyakat átnézte már, s amiből lehetett, információt gyűjtött. – Egyáltalán nem izgulok, bár az irodalommal akár meg is gyűlhet a bajom. A történelemtől viszont csak jót várok – felelt lazán.

Kovács Konrád

Petró Attila a korábbi érettségi-feladatsorokat kidolgozva készült, a báty­ja jegyzeteibe is belenézett. – Ugyan a magyarral kissé hadilábon állok, de a matematika, a történelem és az angol remekül megy – hangsúlyozta.

Petró Attila

KM
hirdetés