Kisvárda Master Good

2020.09.25. 14:13

Meccsmentes várdai vasárnap

Januárra halasztották a Mol Fehérvár vendégjátékát.

Igaznak bizonyult az, amit pénteki számunkban jeleztünk. Jelesül az: vasárnap elmarad a Kisvárda Master Good és a vendég Mol Fehérvár élvonalbeli focimeccse. Az ok: a fehérváriak tovább jutottak az Európa-liga selejtezőjében és jövő csütörtökön a csoportkörbe kerülésért játszanak a belga Standard Liege vendégeként. A versenyszabályzat 27. § (5) bek. a pontja alapján amennyiben valamelyik nemzetközi kupában a csoportkörbe jutásért lép pályára egy csapatunk, akkor az élhet az előző heti bajnokijának elhalasztásával. Nos, ezzel éltek a fehérváriak és a tervek szerint majd januárban pótolják a meccset a felek. A kisvárdaiaknak csak egy lehetősége volt, tudomásul venni mindezt és leállítani a jegyvásárlást.

- Ez csak nálunk fordulhat elő, hogy bajnoki mérkőzést nem játszanak a sorslásnak megfelelően a nemzetközi kupában szereplő csapatok – kezdte a hír kommentálását Supka Attila, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Máshol nem így van, mindenhol bajnokiznak a kuparésztvevők. Nálunk így döntöttek, ezt tudomásul kellett vennünk. Mivel későn derült ki, edzőmeccset sem tudtunk játszani. Így aztán szombatra pluszedzést iktatunk be, hogy a hétvégi mérkőzésterhelést megkapják a játékosok és hétfőtől készülünk a jövő szombati, Mezőkövesd elleni találkozóra. Az remélhetőleg az már nem marad el.

Ami azt illeti, a Bayern a hosszabbításos csütörtöki Szuperkupa után vassárnap bajnokit játszik, miként a Sevilla, a Tottenham, a Milan, a Linz és még sorolhatnánk. Ami az NB I. ötödik fordulóját illeti, mivel a Budafok-Ferencváros meccset is elnapolták, csak négy találkozót rendeznek.

Labdarúgás: NB I.

5. forduló, péntek

Puskás Akadémia-Mezőkövesd x-x (x-x)

Szombat

Paks-MTK 14.45

ZTE-DVTK 19.30

Vasárnap

Honvéd-Újpest 18

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában