Helyi közélet

2015.07.31. 12:12

Új kondipark Oroson

Nyíregyháza, Oros - Kondipark épül Oroson az Élet utcán. A NYÍRVV Nonprofit Kft. a tavalyi évben állította helyre a területen a játszóteret és a sportpályát, idén pedig 12 kondieszközt helyez el a társaság.

Nyíregyháza, Oros - Kondipark épül Oroson az Élet utcán. A NYÍRVV Nonprofit Kft. a tavalyi évben állította helyre a területen a játszóteret és a sportpályát, idén pedig 12 kondieszközt helyez el a társaság. A közel 6 millió forint értékű beruházás eredményeként gyermekek és felnőttek számára egyaránt használható sporteszközök kerülnek a sportparkba. A nyújtók, függeszkedők és fekvőtámasz csillagok alá csaknem 50 m2 gumi ütéscsillapító talajt építenek. A statikus eszközök mellett szabadtéri kondigépeket, például evezőpadot, gyaloglókat, gerinckarikát és láblengetőt is felállítanak. Az új, orosi kondipark a tervek szerint szeptember végére készül el.

- NYÍRVV -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában