Asztrológia

2014.12.22. 07:58

Napi horoszkóp – 2014. december 22.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Érdemes a nagy tervek megvalósításába a mai napon belekezdeni. Az idő sürgeti, de eddig képtelen volt erőt venni magán. Most sincs kirobbanó formában, azonban ha tovább halogatja, nem készül el időben. Próbáljon meg segítséget kérni, ügyeljen közben a modorára, mert a legtöbb esetben amiatt marad magára. Mosolyogjon, hisz olyankor elragadó és ellenállhatatlan. Ugye, nem is olyan nehéz?

Bika

04.21 – 05.21

Remek nap ez a mai arra, hogy régóta húzódó nézeteltéréseket tisztázzanak. Kiválóan képes megfogalmazni a véleményét, a stílusa sem olyan erőszakos, hogy a másik félnek attól kellene tartani, csak az Ön akarata érvényesülhet. Így sokkal őszintébben beszélgethetnek, és ez az alapja annak, hogy elássák a csatabárdot. Hallgatni is tudni kell, bár gyakran megfeledkezik erről a szabályról. Pedig ez is hasznos, ha nem szeretne haragot táplálni magában.

Ikrek

05.22 – 06.21

Kiváló szellemi állapotban, azonban fizikailag fáradtan ébred. Pedig a mai napon inkább az erőnlétére lenne szükség, így érdemes reggel arra hangolnia magát, hogy rengeteg feladat vár Önre, amit azonban nem lehet az íróasztal mögött ülve elintézni. Legyen kedves a családdal, így reménykedhet abban, hogy segítséget kap tőlük. Dicsérjen és ne követeljen, ez lehet a siker titka. El kell fogadnia, hogy elvárások csak Önnel szemben vannak.

Rák

06.22 - 07.22

Hiába a tervek, elképzelések, elég egy szó és máris elfelejti, mit is akart csinálni. Enged a kísértésnek, hogy minden mással foglalkozzon, csak azzal ne, amit valóban el is kellene végezni. Ha így folytatja egész nap, hatalmas csalódottság lesz úrrá Önön az esti órákban. Legalább egy-két órát szenteljen azokra a munkálatokra, melyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy ne legyen kudarc a mai nap.

[poll id="4"]

Oroszlán

07.23 - 08.23

Hajlandó olyan egyezségeket kötni, amelyek ugyan ellentmondanak az elveinek, de egyszerűen nem érez magában elég erőt ahhoz, hogy kiálljon a véleménye mellett. Ezek után ne csodálkozzon, ha megpróbálják kihasználni ezt a gyengeségét és olyan kérésekkel is előállnak a környezetében élők, melyekről eddig mélyen hallgattak, hisz tudták a válaszát. Nincs mese, össze kell szednie magát, ha nem szeretné, hogy teljesen kihasználják.

Szűz

08.24 - 09.23

Legszívesebben ki sem kelne az ágyból, az egész napot pihenéssel szeretné tölteni. Ezt azonban nem teheti, így állítson össze egy olyan ütemtervet, ami nem túl feszes, beleférnek rövid szünetek és csak a legszükségesebb tevékenységeket tartalmazza. Felesleges nagyra törő tervek megvalósításába kezdeni, maradjon meg azon feladatoknál, melyeket könnyedén képes megoldani, legyen egyedül vagy kapjon segítséget.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ne a családtagokon vezesse le a feszültséget, hisz ők tehetnek a legkevésbé arról, hogy ilyen ideges. Próbáljon megnyugodni, arra összpontosítson, hogy amit a mai napra eltervezett, el is végezze. Ha azt látják Önön, hogy kiegyensúlyozott, higgadt, még segítő kezekre is számíthat. Ha azonban ingerülten kapkod, csapkod, messzire elkerülik, hisz úgy érzik, csak útban lennének. A választás az Ön kezében van.

Skorpió

10.24 - 11.22

Bár általában az Ünnepek közeledtével nyugalom szállja meg, a mai napon valahogy képtelen átadni magát ennek az érzésnek. Nem foglalkozik azzal, mi mindent előkészített már, csak azt látja, mennyi teendő vár még Önre. Ettől ideges, ingerült, pedig nem panaszkodhat, hisz a hétköznapok rohanásában mindig tett egy apróságot, hogy az utolsó napokra már ne maradjon olyan sok teendője. Ne idegeskedjen, a legjobb tempóban halad, hogy mindennel elkészüljön.

Nyilas

11.23 - 12.21

A mai napját az érzelmek fogják befolyásolni. Mintha hullámvasúton ülne, az egyik percben feldobott, vidám, majd minden ok nélkül a búskomorság veszi át az uralmat. Nehéz magyarázatot találni arra, mi okozza ezt az ingadozást, de talán nem is érdemes boncolni. Egyszerűen engedje szabadjára mindazt, ami kitörni készül, hisz ezzel a belső feszültséget is sikerül egy kicsit levezetnie, amely már jó ideje nyomasztotta.

Bak

12.22 – 01.20

Részesítsen olyan tevékenységeket előnyben, amelyeket közösen tudnak elvégezni. Legyen Ön az, aki összefogja a munkálatokat, irányít, de egyúttal megértéssel fogadja azt is, ha valaki hibázik. Hisz most nem a követelések napja van, sokkal inkább a béke és a meghittség kell az uralkodó legyen. Nem csak a lakást kell ünnepi díszbe öltöztetni, de a lelküket és s szívüket is készítsék fel a közelgő Ünnepekre.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Amikor remek hangulatban ébred, olyankor nagy népszerűségnek örvend. Így alakul a mai napja is, alig marad ideje a saját dolgait intézni, mert jönnek-mennek az emberek. Hol hatalmas magánéleti válság miatt kérnek tanácsot, aztán boldog pillanatokat osztanának meg Önnel. Így a hangulata is váltakozik, hisz mindenkivel szemben hatalmas empátiát érez, képes az ő helyzetükbe beleélni magát, együtt sírni, együtt nevetni velük.

Halak

02.20 - 03.20

Vidám, felszabadult, élvezi a mai napot. Örömmel tevékenykedik, hisz végre kedvére valóval foglalkozhat. Ilyenkor igazán eredményes, hisz hajtja a lendület. Nem is kell egyedül tennie a dolgát, lelkes segítségre talál, ne vegye el a kedvüket azzal, hogy túl sokat követel meg tőlük. Élvezzék ki a nap minden percét, beszélgessenek, emlékezzenek a korábbi évek Ünnepeire. Már ezzel megteremthetik a meghitt hangulatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!