„Mindkét csapatnak meg voltak a lehetőségei, de egyik sem tudott élni velük”

Akt.:
Kazincbarcikai SC vs. Balmazújváros
Kazincbarcikai SC vs. Balmazújváros - © Fotó: Ádám János
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 4. fordulójában döntetlent ért el vasárnap a KBSC.

Kazincbarcikai SC – Balmazújváros 0-0

Putnok, 400 néző. V.: Böcskei.

Kazincbarcika: Somodi – Fótyik, Heil, Belényesi, Kiss B. (Gábor, 53.) – Szabó L., Toma, Krausz, Tóth L. (Palmes, 53.) – Kanalos (Mikló, 59.), Lukács. Vezetőedző: Koleszár György.

Balmazújváros: Szécsi – Szalai, Bora, Papucsek, Farkas N. – Ternován (Berki, 58.), Domokos, Peszmeg, Kóródi (Bíró, 83.)– Óvári, Zádori (Kamarás, 68.). Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Jók: Krausz, Toma, Belényesi, Heil, ill. Szalai, Bora, Papucsek, Farkas N.

Koleszár György: – Nagyon akart a csapat nyerni, de sajnos gól nélkül ezt nem lehet. Nem kerültünk annyiszor kapu elé, nem dolgoztunk ki annyi helyzetet, mint korábban. Mezőnyben jól teljesített a csapat, ezért meg kell elégednünk az egy ponttal.

Horváth Ferenc: – Mondhatnám, hogy egy jó 0-0-ás meccs volt, de nem volt az, hiszen ez egy rossz 0-0 volt. Mindkét csapatnak meg voltak a lehetőségei, de egyik sem tudott élni velük. Egyik csapat sem érdemelt három pontot.

KBSC-Balmazujvaros-08-aj

ÉM


A labdarúgó NB II 2018/19-es idényének idei programja. 1. forduló, július 29. (vasárnap) 18.00: Vác – Budafok 18.00: Balmazújváros – Dorog 18.00: Tiszakécske – Soroksár 18.00: Győr – Budaörs 19.00: Nyíregyháza – Kazincbarcika 19.00: Kaposvár – Gyirmót 19.00: Békéscsaba – Mosonmag...
hirdetés