Mindössze 5 nap elzárásra ítélték a fiatal lányokat sokkoló nyíregyházi szatírt

Mindössze 5 nap elzárásra ítélték a fiatal lányokat sokkoló nyíregyházi szatírt
© Forrás: tenyek.hu
Nyíregyháza – Viccből próbálta ki, el is ítélték érte. 5 nap elzárásra ítélték, de a férfi fellebbezik.

A törvény szerint szeméremsértés vétségét követi el, aki magát nemi vágyának felkeltése vagy kielégítése céljából más előtt szeméremsértő módon mutogatja.

– Tavaly négy férfi ellen emeltek vádat megyénkben az ügyészek ilyen bűncselekmény miatt, hétfőn már bíróság elé is állt a vádlott – tájékoztatta lapunkat dr. Szilágyi László. – A Nyíregyházi Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a 25 éves nyíregyházi férfi január végén, február elején bő egy hét alatt két fiatal nőt is megkörnyékezett, akik előtt az utcán önkielégítést végzett. A vádlott elmondása szerint otthon unatkozott, és viccből ki akarta azt próbálni, milyen idegen nők előtt önkielégítést végezni.

Érdeklődött majd cselekedett

– Az első áldozatától Örökösföldön, lehúzott ablak mellett kért útbaigazítást arról, hogy hogyan juthat el Miskolcra. A készségesen magyarázó sértett a következő pillanatban már azt vette észre, hogy a vádlott a gépkocsi belső világítását felkapcsolta, elővette a nemi szervét és azt húzgálni kezdte. A sértett megijedt és elszaladt a helyszínről. Pár nappal később a vádlott a város egy másik pontján, szintén az esti órákban, egy 18 év alatti lánytól kérdezte meg, hogy merre van Miskolc. A válasz nem érdekelte, azonnal szabaddá tette a nemi szervét és hozzálátott az önkielégítéshez. A sértettnek helyén volt az esze, s a kezében tartott mobiltelefonnal lefilmezte a vádlottat. Ettől a férfi megijedt és elhajtott – idézte fel a történteket a megyei főügyészség szóvivője.

– A sértettek feljelentései és a videofelvétel alapján a rendőrök gyorsan elfogták a férfit, aki a bizonyítékok hatására beismerő vallomást tett. Az ügyész két rendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a férfi ellen, amiért három évig terjedő szabadságvesztés szabható ki. Hétfőn délelőtt a bíróság öt nap elzárásra ítélte a vádlottat, aki enyhítésért fellebbezett, az ügyész tudomásul vette az ítéletet – tette hozzá a megyei főügyészség szóvivője.

KM


Autós szatír sokkolta a fiatal lányokat Nyíregyházán
Nyíregyháza - Unatkoztam és viccnek szántam, ezt mondta az a nyíregyházi férfi, aki fiatal lányokat szólított le a kocsijából azzal az indokkal, hogy eltévedt és amíg a lányok útbaigazították, ő a kocsiban simogatta magát. Végül az egyik lánynak köszönhetően sikerült őt elfogni. Forrás: t...
hirdetés