Minél előbb, annál jobb

Csáki Tamás munkás szezont húzott le, a dombrádi kapust alaposan megdolgoztatták az ellenfelek ősszel
Csáki Tamás munkás szezont húzott le, a dombrádi kapust alaposan megdolgoztatták az ellenfelek ősszel - © Fotó: Pusztai Sándor
Dombrád – A helyzet nehéz, de nem reménytelen: a dombrádiak nem tettek le a megkapaszkodásról


Két edzőt „fogyasztott el” röpke három hónap alatt a Dombrád. A megyei első osztályú futballcsapat kispadjáról előbb Kató István, néhány hát elteltével pedig Kozma Zsolt távozott. Istenigazából ez sem rázta fel az az újonc együttest, amely a tréneri posztra ideiglenesen beugrott Tóth János irányításával az őszi idény utolsó három fellépését kivétel nélkül elbukta. Sőt, így már zsinórban öt mérkőzést ölel fel a gyászos sorozat, amely közben egyetlen árva pontot sem szereztek a Tisza-partiak. Ennek egyenes következményeként a tizennegyedik helyen ragadtak, tavasszal a kiesés elleni harcra kényszerülnek.

– Egyelőre keressük a megfelelő megoldást, remélem, az edzőkérdés két héten belül eldől – adott hangot vágyának Tóth János, a dombrádi egyesület elnöke, aki a jelek szerint aligha vágyik szakvezetői babérokra. – Mindez annál is inkább elemi érdekünk, mert egyrészt szeretnénk mielőbb tisztázni ezt a dolgot, másfelől az idő gyorsan telik, mi pedig haladni akarunk. Hozzáteszem, nem könnyű megfelelő szakembert találni, talán nem véletlen, hogy több egyesület hasonló problémával küzd, mint mi.

Tóth János a a játékoskeretben várható, egyben borítékolható változásokat is érintette.

– Előreláthatólag fiatal csapatunk lesz. Nem szeretnék semmit előre elkiabálni, elég legyen annyi, négy-öt új futballista igazolását tervezzük. A bennmaradásról nem tettünk le, minden esélyünk megvan rá, ugyanakkor más választásunk nincs, megpróbálunk meghatározó emberekkel erősíteni.

KM-KT

Címkék: , ,hirdetés