Mini megasztár

A sajószentpéteri Hunyadi Mátyás Általános Iskolában március 29-én, szerdán délután fél kettőtől Mini megasztár ének- és táncverseny lesz.

Az eseményen vendégeként jelen lesz Hoffman Mónika és Oláh Szabolcs, a Megasztár 3. két döntőse, akik egy duettet is előadnak meglepetésként, valamint az esemény résztvevőivel közösen eléneklik a Csillagdalt is.

A versenyre jelentkező diákok a szabadon választott műveket énekben, illetve táncban adhatják elő az elkészített zenei alapokra. A RETRO korszak bűvöletében élve kicsit megtapasztalhatják a gyerekek, egyszerre a jelenlegi Megasztár és a régi „Ki mit Tud?” világát is.

Az énekverseny győztese elmehet a Megasztár 3. egyik döntőjére és élőben a helyszínen nézheti meg a még versenyben lévő kedvenceket. A táncverseny győztese pedig az ősszel induló Megatánc egyik döntőjét tekintheti meg majd élőben. A sajtó képviselőinek munkájuk segítése érdekében biztosítanak egy sajtóirodát, internet hozzáféréssel, programleírás és háttéranyagok nyomtatott és digitális formában is biztosítottak – közölte lapunkkal Lukács László a sajószentpéteri Hunyadi Mátyás Általános Iskola Mini Megasztár eseményének felkészítő tanára.
hirdetés