Helyi közélet

2011.08.01. 10:22

A falopások és a vadorzók ellenségei

Nyírpazony - A Nyírpazony-Kabalás Polgárőr Egyesület éppen tíz esztendeje alakult meg. Azóta él az együttműködési megállapodásunk a rendőrséggel, amely a napi munkavégzésben is ténylegesen érvényesül. Természetesen tagjai vagyunk az országos és a megyei polgárőr szövetségnek. 

Nyírpazony - A Nyírpazony-Kabalás Polgárőr Egyesület éppen tíz esztendeje alakult meg. Azóta él az együttműködési megállapodásunk a rendőrséggel, amely a napi munkavégzésben is ténylegesen érvényesül. Természetesen tagjai vagyunk az országos és a megyei polgárőr szövetségnek. Az egy évtized alatt közel 20 000 órát összesített az egyesület tevékenységi mutatója. Az erdő közelsége sok munkát ad a falopások és a vadorzók miatt, amit a mellékelt fotó is alátámaszt. 

A 27 fős egyesület magja együtt van: jelenleg is 21 alapító tag végez polgárőri munkát. Nyírpazony önkormányzata napirendre tűzte az egyesület munkájának megismerését, ennek keretében tájékoztatót hallgattak meg munkánkról. A rendőrség elismerő oklevéllel ismerte el az elmúlt évben végzett munkánkat. Nemrégiben ünnepi közgyűlésen értékeltük munkánkat, amelyet színessé tettek a tűzoltó és a rendőrségi motoros bemutatók, valamint a gyerekek részére tartott bábelőadás.

Az ünnepi közgyűlésen Jászovics László a megyei polgárőr szövetség képviseletében Pintér István és Harsányi Zoltánné polgárőreink részére elismerő oklevelet és ajándékot  nyújtott át kiemelkedő munkájuk elismeréséül.

Mrenkó László egyesületi elnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában